Onderdeel van een collectief

Werken bij Score doe je niet voor even, als het klikt ben je onderdeel van een echt team. Leuk werken en de perfecte werk/prive balans.

De mens voorop

Bij Score koesteren we een bedrijfscultuur waarin een gezonde werk-privé balans centraal staat. We geven onze teamleden de vrijheid om te gedijen en verantwoordelijkheid te nemen in hun werk. Als je op zoek bent naar een omgeving waar persoonlijke groei en een goede balans tussen werk en privé belangrijk zijn, dan ben je bij Score aan het juiste adres.

Score Agency is een goede stap

Score Agency is niet alleen een werkplek, maar een platform voor groei en ontwikkeling. Bij ons krijg je de kans om je carrière naar nieuwe hoogten te tillen, te leren van toonaangevende professionals en bij te dragen aan innovatieve projecten die echte impact hebben. Als je op zoek bent naar een omgeving waar je kunt gedijen en je ambities kunt waarmaken, dan is Score de perfecte plek om je carrière naar het volgende niveau te tillen.

Bij Score Agency word je verwelkomd in een hecht team waarin iedereen gedijt door te doen waar hij of zij het beste in is. Onze cultuur van samenwerking en specialisatie stelt je in staat om je talenten te ontplooien en voortdurend te groeien, terwijl we gezamenlijk streven naar het leveren van uitstekende oplossingen voor onze klanten.

Voordelen

De voordelen van werken bij Score

Voldoende vakantiedagen

De vrijheid om zelf te kiezen wanneer je op vakantie gaat en hoelang.

Persoonlijke ontwikkeling

De mogelijkheden zijn eindeloos. Alles om jou maximaal te kunnen laten presteren.

Goed salaris

Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris.

Doorgroeien

De mogelijkheden om door te groeien zijn ook eindeloos. Bij Score kan je je ambities najagen.

Goed pensioen

Wij hebben een goede pensioen regeling. Zodat je niet hoeft na te denken over later.

Materiaal

Altijd een goede laptop en een telefoon waarmee je optimaal kunt presteren

Vrijheid

Veel vrijheid om bijvoorbeeld thuis te werken of je eigen tijd in te delen.

Resultaat

Alles draait om een goed resultaat. Score regelt de optimale omstandigheden om te kunnen presteren.

Vrijheid en bepalen wat voor jou belangrijk is

Bij Score geven we onze teamleden de vrijheid om hun eigen prioriteiten te stellen en te bepalen wat voor hen belangrijk is. Hier geloven we in individuele groei en bieden we een omgeving waarin je je eigen koers kunt uitzetten terwijl je bijdraagt aan ons gezamenlijke succes.

Stage's en afstuderen

Voor HBO-studenten die op zoek zijn naar een plek om hun afstudeeropdracht uit te voeren, biedt Score een unieke kans. Bij Score wordt de nadruk gelegd op een gezonde werk-privé balans en een bedrijfscultuur die individuele verantwoordelijkheid en vrijheid om te gedijen benadrukt.

Deze voordelen dragen bij aan een optimale leer- en werkervaring, waardoor HBO-studenten die hun afstudeeropdracht bij Score Agency uitvoeren, zowel professioneel als persoonlijk kunnen excelleren​

Contact us

Samen nadenken over de beste oplossing..

Samen met onze klanten bedenken wij unieke software oplossingen. Het begint met een idee, een richting en dan komt onze ervaring voor de rest.

Waar ligt onze kracht?
What happens next?
1

We analyseren de vraag en komen met ideeën.

2

Een meeting met alles op tafel volgt. Hands on!

3

Wij maken een vrijblijvend scherp voorstel.

Plan een meeting of call