JDE/Peets – International App management

OVER DEZE CASUS

Bij JDE Douwe Egberts draait alles om het brengen van uitzonderlijke koffie-ervaringen naar consumenten over de hele wereld. Ons recente project omvatte het beheer en de ontwikkeling van alle apps voor JDE, uitgerold in 12 landen. Dit initiatief was een cruciale stap in de digitale transformatie van het bedrijf, gericht op het verbeteren van klantenbinding en bedrijfsefficiëntie door middel van technologische innovatie. Ontdek hoe wij de digitale voetafdruk van JDE Douwe Egberts hebben veranderd.

1.2 miljoen

Het aantal maandelijkse interacties tussen klanten en JDE via de ontwikkelde apps, wat een aanzienlijke toename in klantbetrokkenheid en merkinteractie laat zien.

45.000
+

Het totale aantal B2B installaties van de nieuwe JDE-apps wereldwijd.

20
+

Het aantal unieke, op maat gemaakte functies in elke app om aan de specifieke behoeften van de lokale markten te voldoen.

75
%

Verbetering in operationele efficiëntie binnen bedrijfsprocessen als gevolg van de integratie van de apps, wat resulteert in betere service en snellere responstijden.

Uitdaging

JDE Douwe Egberts stond voor de uitdaging om hun digitale aanwezigheid te versterken en een uniforme klantenervaring te bieden in diverse internationale markten. Het bedrijf zocht naar een manier om klantbetrokkenheid te verbeteren en interne processen te stroomlijnen met behulp van interne apps voor medewerkers of partners.

Oplossing

We hebben een reeks op maat gemaakte apps ontwikkeld en beheerd, elk ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van lokale markten in 12 verschillende landen. Deze apps integreerden naadloos met de bestaande IT-infrastructuur van JDE en boden een scala aan functies om zowel klantinteracties als interne bedrijfsprocessen te verbeteren.

Kenmerken

  • Maatwerk design: Elk land kreeg een op maat gemaakte app die rekening hield met lokale voorkeuren en zakelijke vereisten binnen die markt.
  • Gebruikersvriendelijkheid: Intuïtieve en aantrekkelijke gebruikersinterfaces om de gebruikerservaring te maximaliseren.
  • Integratie met bedrijfssystemen: Volledige integratie met bestaande bedrijfssystemen om een soepele operationele workflow te garanderen.
  • Multi-language support: Ondersteuning voor meerdere talen om te voldoen aan de behoeften van een divers internationaal publiek.
  • Real-time Data Analytics: Geavanceerde analytics-functies om gebruikersgedrag te begrijpen en te anticiperen op markttrends.

Impact

De implementatie van onze op maat gemaakte app-oplossingen voor JDE Douwe Egberts in 12 landen heeft een diepgaande impact gehad, zowel intern als in de interactie met klanten.

De naadloze integratie van deze apps met de interne systemen van JDE heeft de bedrijfsefficiëntie aanzienlijk verbeterd. Werkprocessen zijn gestroomlijnd, wat resulteert in een snellere verwerking van orders en een efficiëntere distributie, wat de productiviteit ten goede komt.

Resultaten

De technologieën die wij inzetten voor deze klant.

Swift
Microsoft Intune Enterprise
Kotlin
Microsoft Azure Enterprise
JAMF
Apple Enterprise
REST API

Klaar om onze volgende case te worden?

Contact us

Samen nadenken over de beste oplossing..

Samen met onze klanten bedenken wij unieke software oplossingen. Het begint met een idee, een richting en dan komt onze ervaring voor de rest.

Waar ligt onze kracht?
What happens next?
1

We analyseren de vraag en komen met ideeën.

2

Een meeting met alles op tafel volgt. Hands on!

3

Wij maken een vrijblijvend scherp voorstel.

Plan een meeting of call