Payment Service Provider PAY.nl

OVER DEZE CASUS

PAY.nl, erkend als de beste Payment Service Provider in 2017, 2019 en 2020, is een toonaangevend bedrijf dat betalingsverwerking biedt aan 15.000 webwinkels. Ons recente project met PAY.nl omvatte het ontwikkelen van een publieke app en de integratie van geavanceerde betaaloplossingen zoals Apple Pay, waardoor PAY.nl de grenzen van betalingsinnovatie verder kon verleggen.

50.000
+

Een significante toename in het aantal verwerkte transacties via de app.

5/5
*

Hogere klanttevredenheidsscores dankzij gebruiksgemak en betaalgemak.

20.000
+

Actieve gebruikers van de applicatie.

100.000
+

transacties via innovatieve nieuwe manieren als Apple PAY.

Uitdaging

PAY.nl streefde ernaar haar diensten uit te breiden en te innoveren om tegemoet te komen aan de steeds veranderende behoeften van zowel webwinkeliers als hun klanten. De uitdaging lag in het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke, veilige app en het integreren van geavanceerde betalingstechnologieën zoals Apple Pay in hun bestaande platform.

Oplossing

We hebben een publieke app voor PAY.nl ontwikkeld die naadloze, efficiënte en veilige betalingsprocessen mogelijk maakt. Tegelijkertijd hebben we Apple Pay en andere unieke betalingstechnieken succesvol geïntegreerd in het PAY.nl-platform, waardoor het een van de meest vooruitstrevende betalingsgateways in de branche werd.

Kenmerken

  • Gebruiksvriendelijke Interface: Een intuïtieve en gebruiksvriendelijke app-interface, ontworpen om de gebruikerservaring te optimaliseren.
  • Apple Pay Integratie: Naadloze integratie van Apple Pay voor snelle, eenvoudige en veilige betalingen.
  • Diverse Betaalopties: Ondersteuning van een breed scala aan betalingstechnieken om aan de diverse behoeften van klanten te voldoen.
  • Veiligheid en Betrouwbaarheid: Hoogste beveiligingsstandaarden om klantgegevens en transacties te beschermen.
  • Real-time Transactieoverzichten: Onmiddellijke updates en overzichten van transacties voor zowel handelaars als klanten.

Impact

Dit project heeft PAY.nl geholpen haar positie als marktleider in de betalingsindustrie te verstevigen. Door de nieuwste technologieën te integreren en een klantgerichte app te ontwikkelen, heeft PAY.nl haar dienstverlening getransformeerd, wat resulteert in een verbeterde klantenervaring, hogere veiligheid en een toename in transactievolume.

Over PAY.nl

PAY.nl, erkend voor zijn uitmuntendheid en innovatie, heeft een reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner in de betalingsindustrie. Met een focus op technologische vooruitgang en klanttevredenheid, blijft PAY.nl vooroplopen in het aanbieden van geavanceerde betalingsoplossingen.

Resultaten

De technologieën die wij inzetten voor deze klant.

Swift
Apple Pay
Apple Enterprise
Kotlin
Figma
AppStores
REST API

Klaar om onze volgende case te worden?

Contact us

Samen nadenken over de beste oplossing..

Samen met onze klanten bedenken wij unieke software oplossingen. Het begint met een idee, een richting en dan komt onze ervaring voor de rest.

Waar ligt onze kracht?
What happens next?
1

We analyseren de vraag en komen met ideeën.

2

Een meeting met alles op tafel volgt. Hands on!

3

Wij maken een vrijblijvend scherp voorstel.

Plan een meeting of call